Myös minulle on armosi näin suuri

2.

Myös minulle on armosi näin suuri,

sinua, Herra, kiitän siitä juuri.

Loit minut kuvaksesi, Herrani,

vahvista kaikkeen hyvään lastasi, lastasi.

 

Armo on tärkeää, koska vain Jumalan armo voi pelastaa meidät. Ihminen (mies ja nainen) luotiin: 1. Moos. 1:26. Ja Jumala sanoi: "Tehkäämme ihminen kuvaksemme, kaltaiseksemme; ja vallitkoot he meren kalat ja taivaan linnut ja karjaeläimet ja koko maan ja kaikki matelijat, jotka maassa matelevat".

27. Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät.

 

Ihminen on siis Jumalan kuva. On myös tärkeää tietää se, että alkujaan Jumala tahtoi, että ihminen olisi hänen lähellään ja yhteydessä häneen. Kaikki olikin alussa näin ehjää ja harmonista, mutta sitä ei kestänyt kovin kauaa. Asiat selviävät näillä sivuilla kunhan maltat vain lukea eteenpäin.

 

Jeesus on sanonut meille tärkeät sanat. Joh. 6:37. Jokainen, jonka Isä antaa minulle, tulee minun luokseni, ja sitä, joka tulee minun luokseni, minä en ikinä heitä ulos.

 

seuraavalle sivulle